foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Contact :
Tel. 0733.16.32.16
e-mail: office@curatatoriecuabur.ro 

Prin serviciul nostru mobil de curăţare auto, putem asigura întreţinerea autovehiculelor pentru companii ce deţin flote auto precum societăţi de transport, dealeri auto, rent-a-car, etc. sau pentru companii cu mulţi angajaţi ce se deplasează la locul de muncă cu autoturismul.  Nefiind necesară deplasarea maşinilor la punctul nostru de lucru, clienţii economisesc timp şi resurse. Se acordă reduceri în funcţie de numărul autovehiculelor din flota auto.

Societatea noastra pune la dispozitia dumeavoastra serviciul de curatare auto la sediul nostru din Bld Bucuresti nr 28h, Ploiesti, PH sau la sediul societatii dumneavoastra.
Aveti o flota de masini si curatarea acestora necesita timp si resurse? Trimiteti o cerere de oferta pentru flota dumneavoastra de masini si noi o sa va facem o oferta de pret personalizata si adaptata necesitatilor dumneavoastra.

Serviciile de curatare si intretinere auto sunt recomandate tuturor propietarilor de autoturisme sau autoutilitare. Zilnic transportam diverse lucruri, mancam in masina, consumam lichide in masina si oricata grija am avea acestea se vor murdari la un moment dat.

Studiile de specialitate au demonstrat ca pe tapiteria masinii se regasesc peste 300 de bacterii pe centimetru patrat. Asadar este recomandat ca cel putin lunar sa acordati masinii dumneavoastra o intretinere auto specializata, ce implica o curatare si o dezinfectare riguroasa a tapiteriei.

Interiorul masinii dumneavoastra este expus la praf, bacterii si microbi care intra foarte usor in contact cu dumneavoastra , punandu-va astfel sanatatea in pericol.
Preturile pentru serviciile de curatare auto mobila sunt negociabile in functie de numarul de autovehicule si frecventa de spalare a acestora.


1. CURATARE CU ABUR UMED SAU USCAT la 12 bari cu o temperatura ce poate atinge 200 grade Celsius.

 

Acest procedeu se diferentiaza de spalarea clasica cu apa  a autoturimelor/autovehiculelor sau a oricarei suprafete, prin faptul ca aburul, pe langa curatarea propriu-zisa si avand in vedere temperatura ridicata la care lucreaza, omoara bacteriile, microbii si acarienii din suprafetele textile.

Firma noastra foloseste solutii profesionale, diversificate pe fiecare categorie de suprafata si anume: textile, piele sau plastic. Totodata folosim degresanti speciali pentru spalarea suprafetelor metalice si motoarelor auto.

O alta utilizare a aburului se regaseste si in curatarea si igienizarea spatiului de depozitare a autovehiculelor de marfa chiar daca vorbim de cele ce transporta alimente, unde sunt necesare temperaturi speciale.

 

2. OZONIFICARE cu Ozon

Noi am ales sa folosim acest procedeu oferind urmatoarele beneficii :

  • Dezinfectarea completa a sistemelor de aerisire auto;
  • Dezinfectarea aerisirilor aparatelor de aer conditionat din incaperi;
  • Distrugerea in proportie de 99% a patogenilor in cateva minute;
  • Dezinfectarea cu ozon nu presupune folosirea niciunei substante chimice;
  • Inlaturarea  in mod real a mirosurilor neplacute – NU le acopera ci le distruge!
  • In urma utilizarii ozonului nu ramane niciun fel de reziduu chimic;
  • Ajunge si in locurile greu accesibile sau in care nu se poate ajunge altfel, dezinfectand toate suprafetele si obiectele din incaperea tratata cu ozon;
  • Nu lasa urme pe suprafetele cu care intra in contact;
  • Desi este foarte puternic oxidant, NU deterioreaza suprafetele cu care intra in contact in cazul tratamentelor cu ozon obisnuite;
  • Ozonul este complet ecologic – dupa cedarea atomului de oxigen care determina procesul de oxidare, molecula O3 redevine o molecula O2.